Focus op de toekomst!

Gemaakt voor jouw installatiegemak!

Ontdek jouw toekomst met de elektrotechnische innovaties van SEP Europe. Gespecialiseerd in hoogwaardige materialen en elektrotechnische verdelers, eenvoud en snelheid binnen handbereik voor iedere elektrotechnische professional.

SEP biedt een uitgebreid assortiment aansluitmaterialen voor verdelerbouw, diverse series aansluitklemmen, railhouders, assortiment verdeelblokken, wartels en aftakblokjes. Daarnaast zijn de complete groepenverdelers, de groeiende serie aardlekschakelaars en automaten speciaal ontwikkeld voor het simpel maken van een verdeler voor woningen en kleine commerciële, industriële en andere specifieke gebouwen.

Installatiegemak door slimme toepassingen

SEP Europe is koploper in slimme nieuwe producten, altijd op zoek naar oplossingen die jouw installatie en gebruiksvriendelijkheid verbeteren, veiligheid vergroten en energie-efficiëntie bevorderen. Of het nu gaat om complete groepenverdelers of losse componenten voor je eigen ontwerpen. Je kunt altijd vertrouwen op de betrouwbaarheid van onze beveiligingscomponenten, gegarandeerd door onder andere het KEMA-keur merk op alle modulaire componenten en CE-certificeringen.

63A groepenkasten gereed voor installatie

De succesvolle NOVA-serie, uitgebreid en speciaal ontworpen voor woningen waarbij de installatie wordt uitgebreid met maximaal aantal terug te leveren systemen ( zonnepanelen, batterij opslag etc.). Deze serie (220mm breed) biedt directe inzetbaarheid en perfecte aansluiting van de gekozen modulaire componenten voor flexibiliteit en eenvoudige installatie. Toekomstige uitbreiding met complete combisets behoort tot de mogelijkheden.

Ruimtebesparing in de groepenverdeler

De SEP Slim Compact serie componenten bespaart tot circa 50% ruimte in de groepenverdeler. Ideaal voor beperkte ruimte bij uitbreiding van duurzame energiebronnen. Met deze smallere componenten kan je meer groepen plaatsen, terwijl de hoogwaardige materialen zorgen dat specifieke eigenschappen behouden blijven. Concreet betekent dit meer componenten in een bestaande verdeler van 220mm breed.

Onze focus op de energietransitie

Onze invulling met betrekking tot de energietransitie komt tot uiting in de ontwikkeling van de complete serie 63A groepenkasten en smallere componenten van SEP Europe. Als installateur ben je hiermee optimaal voorbereid op nieuwe installaties of de uitbreiding van bestaande groepenkasten.